Tickets
Activiteiten

Behalve de Plantendokter, adviesgesprekken en workshops is er nog heel veel meer te beleven op de vloer! Wij hebben een aantal activiteiten hieronder op een rijtje gezet.

Kindertuin

Is Tuin&Sfeer alleen leuk voor volwassenen? Welnee, buiten spelen is immers voor iedereen. Middenin één van de tuinhallen verrijst de Kindertuin waar de jongste bezoekers o.a. op mega-kleurplaten Tuin&Sfeer letterlijk kleur geven.

Balkontest

Eén van de nieuwe highlights is de Tuin&Sfeer Balkontest: een ode aan het kleine buitenwonen. Je ontdekt er onder meer een eetbaar balkon, een urban jungle en een Mediterraan balkon. Kies je favoriet en bepaal wie de balkonbaas is van 2020.

Wonen&Co Helphuisje

Zit je met je handen in het haar wat betreft je buiten? Met Wonen&Co maak je kans op tuinhulp. Geef jezelf of een ander op met een tuin-, balkon- of andere buitenvraag en win hulp van een hovenier, tuinman of andere specialist!

Bloemenworkshops

Of je nu al een ervaren DIY-er bent óf gewoon voor het eerst je handen aan het werk wil zetten; aan de workshoptafel van Marianne de Gruijl creëer je hoe dan ook een mooi object. Maak bijvoorbeeld een rozenstok, groene ring of een schaal. Meer weten over de bloemenworkshops? Klik hier.

Wonen&Co Trendkubussen

Op zoek naar leuke buiteninspiratie? Check dan de Wonen&Co Trendkubussen! Even ''buitenkijken'' in andermans tuin en de kunst afkijken. De sneak peeks van de tuintrends zijn ook perfect voor een snel fotomomentje!

Workshop snoeischaaronderhoud

Neem je eigen snoeischaar mee naar Tuin&Sfeer. Ter plekke in de stand van Kopersporen doe je mee met een workshop over snoeischaaronderhoud. De workshop is gratis per snoeischaar, voor een bijdrage naar keuze aan Stichting Anak-Anak. Meer weten over Kopersporen en de workshop? Klik hier.

Bauhaus Fotoactie

Bauhaus, partner van Tuin&Sfeer, organiseert een leuke fotoactie! Direct in de entree kan je met hen een originele kiek in de fotocorner maken en maak je hiermee kans op een Kamado Joe Junior ter waarde van €459,-. Heerlijk om op te koken!

DATA & TIJDEN

10, 11 en 12 februari
10:00 - 17:00 uur

LOCATIE

MartiniPlaza Groningen 
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram