Tickets

Altijd sfeer en warmte met een Magma-tuinhaard

Ambachtelijke producten die het oog strelen, de sfeer verhogen en het lichaam verwarmen. Dat zijn de Magma-tuinhaarden van Tuinhaard.com. Ze maken langer buiten zitten perfect mogelijk en zijn bovendien multi-inzetbaar. Bijvoorbeeld als barbecue of pizza-oven.

Arjan Bosman en Arnoud Kraan namen in 2015 Tuinhaard.com over. In een kleine werkplaats in Rottum produceerden Arjan en Arnoud de ene na de andere Magma-tuinhaard. Het bedrijf groeide en is sinds 2021 gevestigd op een grotere locatie aan de Minerva in Heerenveen.

Wietske Bakker-Kramer is inmiddels mede-eigenaar van Tuinhaard.com en hoeft niet lang na te denken als je haar vraagt wat de Magma-haard bijzonder maakt. ,,Het is een mooi staaltje pure ambacht! Alle werkzaamheden, van het bewerken van het metaal en het lassen van de onderdelen tot en met de nabewerking, worden in eigen huis gedaan.”

De haarden leveren het hele jaar door vuur, warmte en sfeer. Bakker-Kramer: ,,Het unieke design en de toepassing van ‘clean burn-technologie’ zorgen ervoor dat de tuinhaard door dubbele verbranding minimale rookvorming heeft, maar wel volop stralingswarmte geeft. En dan zijn de haarden ook nog eens een ware eyecatcher op het terras, in de tuin of bij de overkapping. Ze zijn verkrijgbaar in zwart gecoat staal, cortenstaal of RVS. De Magma-haard is makkelijk verplaatsbaar en is zeer geschikt bij een terrasoverkapping.

Door het succes van de Magma-tuinhaard heeft het bedrijf ook geïnvesteerd in veel andere sfeer- en vuur-gerelateerde producten en accessoires. Zoals barbecue- en pizza-accessoires, vonkenvangers, hittebestendige handschoenen, houtklovers, rookplanken en buitenkranen en -douches. ,,Veel mensen hebben een eigen zwembad, sauna of hottub/jacuzzi in de tuin. Hoe fijn is het om na gebruik heerlijk af te douchen onder de Magma Buitendouche?”

Volgens Bakker-Kramer willen mensen zo lang mogelijk vertoeven in eigen tuin. De Magma-tuinhaard maakt dit perfect mogelijk. ,,De haard spuwt de warmte naar voren en geeft een heerlijke stralingswarmte. Daar kun je zelfs in hartje winter van genieten.”

DATA & TIJDEN

10, 11 en 12 februari
10:00 - 17:00 uur

LOCATIE

MartiniPlaza Groningen 
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram