Tickets

Balkontest | Welk balkon is jouw favoriete buitenkamer?

Wonen&Co brengt tijdens Tuin&Sfeer een ode aan het kleine buitenwonen. Eén van de grote highlights van het buitenevenenment is de Balkontest. Vier specialisten gaan hier de uitdaging aan. Wie maakt met kleine statements het grootste effect?

Wanneer de zon zich in het vroege voorjaar weer laat zien, dan is het meteen de hoogste tijd om je balkon aan te pakken. Dat zorgt immers voor nieuwe energie in de lucht. Een gemiddeld balkon benadert uiteraard niet een tuin qua formaat en dus zou je denken dat die kleine statements zo gepiept zijn. Tóch zijn er flink wat keuzes te maken.

Balkonkeuzes

Kies je voor een lekkere loungehoek of maak je bijvoorbeeld een bartafel aan de rand van je balkon? Gooi je je planten verticaal de lucht in of mogen jouw potten de vloer van het balkon raken? En hoe regel je de verlichting? Dan zijn er nog de stijlkeuzes. Strak, landelijk, bohemien en ga zo maar door.

Wat een balkon in ieder geval vaak gemeen heeft, is dat het vaak een verlengstuk is van je interieur. Door jouw stijl in huis buiten door te voeren, kun je makkelijk buiten nog even een stoeltje van binnen erbij pakken - meubels worden steeds vaker voor buiten en binnen gemaakt - én creëer je natuurlijk vooral meer eenheid.

Tuin&Sfeer Balkontest

De Tuin&Sfeer Balkontest laat zich omschrijven als een clash tussen de buitenkamers. Iedere specialist neemt een balkon voor handen met de grootte van een gemiddelde stadsvariant, zo’n 6 á 8 vierkante meter. De casco balkons zijn identiek aan elkaar. Als bezoeker hop je eenvoudig van de één naar de ander. Ieder specialist kiest hierbij een thema. En zo kan het dus zijn dat je op 14, 15 of 16 februari – tijdens de openingsdagen van Tuin&Sfeer – van een eetbaar balkon wandelt naar een balkon waar strak design de hoofdrol speelt om vervolgens thuis te komen in een landelijke buitenkamer. Binnenkort maken we hier de thema's van de Balkontest bekend.

It’s your choice. Laat je inspireren door vier verrassende buitenkijkers tijdens Tuin&Sfeer en beslis wie zich mag laten kronen tot de balkonbaas van 2019.

DATA & TIJDEN

10, 11 en 12 februari
10:00 - 17:00 uur

LOCATIE

MartiniPlaza Groningen 
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram