Beleef ’t groen op Tuin & Sfeer

Wie het goede weer niet wil afwachten om tuin en terras aan een make-over te onderwerpen, kan van 14 tot en met 17 februari alvast inspiratie opdoen op
TUIN & SFEER in Martiniplaza. De grootste Tuinbeurs van het Noorden biedt voor ieder wat wils; van gerecycled tuinmeubilair, duurzame balanstuinen, moestuinieren, sfeermakers, eco-zwembaden tot aan ‘Relaxen in de Tuin’.


Naast dat TUIN & SFEER dé plek is om in contact te komen met de beste tuinmeesters, staat de beurs garant voor een spectaculaire verzameling van alle trends op het gebied van tuininrichting – met daarbij behorend natuurlijk tuinmeubelen, hekwerk, overkappingen en bestrating -, tuinstijlen, sfeer, decoratie, voorjaarsbloeiers, lifestyle, wellness en zoveel meer. Want de beurs is óók een plek waar je terecht kunt om frisse ideeën op te doen, rond te snuffelen op het Tuin- en Woonfestival, het voorjaar te proeven op de Culinaire Proeverij óf te genieten van professionele know-how in het Tuintheater.

–––––– TIP ––––––

• Neem altijd een foto of een plattegrond van uw tuin mee.
• Vergeet óók uw (botte) snoeischaar niet! Bij de stand van Kopersporen worden (doorlopend) workshops gegeven!


Tuin en Sfeer is een mooie gelegenheid om op een laagdrempelige manier je eigen tuinavontuur te vinden. Zo kun je onze tuinspecialisten om vakkundig advies vragen óf een tuinontwerp laten maken.