Tickets

BROEIKAS | Dé plek voor tuinantwoorden en workshops

Het broeit, groeit en bloeit van jewelste in de Broeikas. Antwoorden op al je prangende tuinvragen vliegen je hier om de oren. De Broeikas is dé plek op Tuin&Sfeer waar alles samenkomt. En dat houdt zeker niet op bij een beetje inspiratie en antwoord op die ene vraag. De Broeikas is oók de plek waar je zelf lekker "groen mag doen". Dit alles uiteraard gehuld in - hoe kan het ook anders - een kas van Groen Goed Menken.

Gratis advies

Spaar ze op, bundel ze, doe er een foto bij en met een situatieschets op zak ben je (bijna) klaar om naar Tuin&Sfeer te gaan. Vraag maar raak! De gehele dag door schuif je aan bij diverse tuinontwerpers en hoveniers voor een goed tuingesprek, bijvoorbeeld bij Martin Knol. Speur binnenkort door het gehele assortiment en plan online je afspraak in. De adviezen worden je gratis aangeboden en vinden plaats in de stand van de desbetreffende hovenier en/of tuinontwerper. Ieder gesprek duurt maximaal dertig minuten.

workshop, groen, groen doen, zelfmaken, tuin, inspiratie tuinbeurs

Workshops: zelf groen doen

Als echte tuinfanaat en plantenjunkie is er natuurlijk niets leukers dan zelf aan de slag te gaan. Logisch! Kom maar door met die groene vingers en zet ze aan het werk. Zo kun je meedoen met verschillende workshops, onder andere van De Opfleurist, die bovendien ook dienst doet als Plantendokter. Dus mochten je groene vingers je zo nu en dan toch in de steek laten en heb je dringend hulp nodig? De Opfleurist zit voor je klaar.

Binnenkort ontdek je wie, wat en waar er exact broeit en kun je je ook meteen aanmelden voor jouw favoriete item op onze website!

Sponsored by:

DATA & TIJDEN

10, 11 en 12 februari
10:00 - 17:00 uur

LOCATIE

MartiniPlaza Groningen 
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram