Tickets

Tuin&Sfeer: meer dan alleen tuinen

Buiten zijn staat gelijk aan ontspannen, groene paradijsjes, een portie feelgood en vitamine D. En dus gaat Tuin&Sfeer in 2020 weer de drempel over op 14, 15 en 16 februari.

Grote tuinen versus de intimiteit van een balkon. Kleine gebaren als een buitenkleed en sfeerverlichting versus het grote verbouwwerk. Het ambacht van een hovenier tegenover DIY-tips van diezelfde specialist. Buiten zijn is voor iedereen.

Let's go buitenbeleving!

In 2020 gaat het dus lang niet meer over alleen de grote tuinen, maar krijgen balkons, patio's en dakterrassen de nodige aandacht. Het concept van Tuin&Sfeer is toegankelijker dan ooit. Het staat voor een mix van de laatste buitentrends, nieuwe merken en verrassende concepten.

Blijft het bij alleen kijken? Nee! Kick back and relax in het Groene Theehuis, krijg advies op maat of doe mee aan de workshops in de Broeikas en laat je inspireren door de Balkontest. Kortom: meer dan genoeg te beleven!

Balkontest

Met de Balkontest zetten we - je raadt het al - balkons in de spotlights. Vier specialisten gaan de strijd met elkaar aan om de balkonkoning(in) van 2020 te worden. Lees hier meer over de Balkontest!

DATA & TIJDEN

10, 11 en 12 februari
10:00 - 17:00 uur

LOCATIE

MartiniPlaza Groningen 
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram