Tickets
Deelnemen

Een vuurkorf en een overkapping hier, een nieuw gazon, terras en een tafelhaard daar: Tuin&Sfeer 2023 is terug! Na een break wegens corona zijn we op 10, 11 en 12 februari klaar voor een nieuw buitenavontuur. In 2020 namen we Tuin&Sfeer met succes over en gaven we het evenement samen met de branche een nieuw gezicht. Met de komst van maar liefst 8.000 doelgerichte bezoekers én goede kritieken vlogen we uit de startblokken. Nu zijn we klaar voor een frisse herstart met nieuwe ideeën.

Tuin&Sfeer is een productie van Mediahuis Noord, het bedrijf achter de print- en online edities van Dagblad van het Noorden, de Leeuwarder Courant en tientallen week- en nieuwsbladen, maar ook landelijke titels als De Telegraaf en NRC. Naast Tuin&Sfeer zijn we ook organisator van onder meer Wonen&Co en de Lentefair.

Alles over Tuin&Sfeer ontdek je in de brochure. Heb je interesse en/of wil je verder praten over de mogelijkheden? Gebruik het formulier om je wensen door te geven.

DATA & TIJDEN

10, 11 en 12 februari
10:00 - 17:00 uur

LOCATIE

MartiniPlaza Groningen 
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram