Tickets

Een huis vol Scandinavische kleuren

In Finland horen de typische houten huizen één op één bij het alledaagse straatbeeld. Ook in Nederland popt er steeds meer gekleurd hout op. Wie hier onder meer verantwoordelijk voor is? FinnColors!

FinnColors, specialist op het gebied van diverse beitsen - of je nu voor een moderne, klassieke of standaard Scandinavische look gaat. Tijdens Tuin&Sfeer ontdek je hoe de beits op het hout eruitziet. “Kenmerkend voor de beits is dat de houtnerf zichtbaar blijft op de planken. Hierdoor ontstaat een frisse en natuurlijke uitstraling,” vertelt Geertjan van Finncolors. Bovendien is het hout dat met FinnColors beits behandeld is, vaak pas na 10 jaar weer aan een schilderbeurt toe. De kleur blijft in al die tijd gegarandeerd helder en fris, geeft Geertjan aan.

FinnColors

Test het zelf

Dit weekend tijdens Tuin&Sfeer nodigt Geertjan je uit om een eigen plankje mee te nemen, of een stuk hout ter plekke van de stapel te pakken en deze kosteloos in de beits te zetten. Gewoon even oefenen. Voordat het serieuze werk gaat beginnen heeft Geertjan nog wel een tip: “ Zorg dat de kleur van je (tuin)huis matcht met de omgeving en de hoeveelheid licht in je tuin.” 

DATA & TIJDEN

10, 11 en 12 februari
10:00 - 17:00 uur

LOCATIE

MartiniPlaza Groningen 
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram