Tickets
FAQ en bezoekinformatie
Tickets

Regulier ticket: €9
Kinderen tot 12 jaar: gratis entree

Ga direct naar onze ticketshop.

Data en openingstijden

Vrijdag 10 februari: 10.00 – 17.00 uur 
Zaterdag 11 februari: 10.00 – 17.00 uur 
Zondag 12 februari: 10.00 – 17.00 uur 

Locatie

Tuin&Sfeer vindt plaats in MartiniPlaza Groningen. Het adres is Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen.

Bereikbaarheid en OV

In en om Groningen worden nu en komende periode diverse wegwerkzaamheden uitgevoerd. Houd daar rekening mee en plan je route. Bekijk hier de actuele verkeersinformatie.

Kom je met het openbaar vervoer. MartiniPlaza bereik je te voet in slechts 15 minuten vanaf hoofdstation Groningen en is goed bereikbaar met buslijn 10. Check voor de meest actuele informatie en reistijden 9292.nl.

Parkeren

In de parkeergarage (en in de nabije omgeving) van MartiniPlaza is tegen betaling voldoende mogelijkheid om je auto te parkeren. Betaal de parkeerkaart na afloop van je bezoek bij één van de parkeerautomaten met PIN of Credit Card (bij de garage of in de hoofdentree). Kijk hier voor meer informatie over parkeren.

Ben je met de fiets? Voor de ingang staan fietsenrekken waar je je fiets kunt parkeren.

Toegankelijkheid

MartiniPlaza is toegankelijk voor minder valide personen. Een klein aantal delen van de beurs zijn mogelijk beperkt toegankelijk.

Pinnen & contant

Het is niet mogelijk in of om MartiniPlaza bij een geldautomaat te pinnen. Pinnen is mogelijk bij de kassa van het evenement. Bijpinnen is beperkt mogelijk. We raden je aan contant geld mee te nemen.

Beeld- en geluidsopnames

Tijdens het evenement worden beeld- en geluidsopnames gemaakt. Aanwezigen stemmen in met de openbaarmaking hiervan. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. De fotografen, videomakers, exposanten en bezoekers: er zijn allerlei mensen die tijdens het evenement video’s en foto’s maken. Het kan dus zo zijn dat je als bezoeker (on)bewust op de foto wordt gezet. Je gaat hiermee akkoord als je het evenement betreedt. Het foto- en videomateriaal mag door de organisatie en derden vrij worden gebruikt en gepubliceerd. De organisatie geeft op geen enkele wijze een vergoeding aan de personen die op de foto of video staan. Zie je jezelf staan en ben je hier niet tevreden mee? Neem dan contact met ons op.

Huisregels
 • Het maken van opnames met professionele beeld- en/of geluidsapparatuur is niet toegestaan zonder toestemming en accreditatie van de organisatie.
 • Op en rond het evenemententerrein ben je verplicht aanwijzingen te volgen van de organisatie en haar medewerkers.
 • Het is verboden te roken in de gebouwen en tenten.
 • De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de producten van haar deelnemers.
 • Op gebieden buiten het evenementen terrein geldt betreden op eigen risico.
 • Huisdieren zijn toegestaan, mits aangelijnd.
 • Het is verboden op en rond het terrein folders, flyers of andere zaken te verspreiden en/of interviews/ enquêtes af te nemen zonder toestemming van de organisatie.
 • De organisatie is niet aansprakelijk voor verlies en/of diefstal en enige vorm van schade aan eigendommen en/of gekochte goederen van de bezoekers.
 • De organisatie behoudt zich het recht voor om jassen en tassen te controleren.
 • Het is verboden voor bezoekers jonger dan 18 jaar alcoholische dranken te kopen, aan te nemen of te nuttigen.
 • In situaties waarin de huisregels niet voorzien, beslist de organisatie.

DATA & TIJDEN

10, 11 en 12 februari
10:00 - 17:00 uur

LOCATIE

MartiniPlaza Groningen 
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram