Tickets
FAQ en bezoekinformatie
Tickets

Voor een bezoek is het reserveren van een starttijd verplicht. Dit geldt voor iedereen, ook voor bezoekers met een relatie- of vrijkaart. Eenmaal binnen mag je zolang blijven als je wilt.

Tickets koop je in onze ticketshop voor €10 per stuk. Kinderen onder 12 jaar zijn gratis.

Entree: coronatoegangsbewijs

Op dit moment is voor alle evenementen in Nederland een coronatoegangsbewijs verplicht voor toegang. Via de CoronaCheck-app zijn de volgende bewijzen geldig:

 • Vaccinatiebewijs.
 • Herstelbewijs.
Covid-19 maatregelen

Bezoekers worden gespreid toegelaten tot de beurs. De beurs is ruim en schoon opgezet, inclusief ruime toilet- en terrascapaciteit. Verder gelden ten alle tijden de richtlijnen van de overheid.

Data en openingstijden

Vrijdag 11 februari november: 10.00 – 17.00 uur 

Zaterdag 12 februari: 10.00 – 17.00 uur 

Zondag 13 februari: 10.00 – 17.00 uur 

Huisregels
 • Het maken van opnames met professionele beeld- en/of geluidsapparatuur is niet toegestaan zonder toestemming en accreditatie van de organisatie.
 • Op en rond het evenemententerrein ben je verplicht aanwijzingen te volgen van de organisatie en haar medewerkers.
 • Het is verboden te roken in de gebouwen en tenten.
 • De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de producten van haar deelnemers.
 • Op gebieden buiten het evenementen terrein geldt betreden op eigen risico.
 • Huisdieren zijn toegestaan, mits aangelijnd.
 • Het is verboden op en rond het terrein folders, flyers of andere zaken te verspreiden en/of interviews/ enquêtes af te nemen zonder toestemming van de organisatie.
 • De organisatie is niet aansprakelijk voor verlies en/of diefstal en enige vorm van schade aan eigendommen en/of gekochte goederen van de bezoekers.
 • De organisatie behoudt zich het recht voor om jassen en tassen te controleren.
 • Het is verboden voor bezoekers jonger dan 18 jaar alcoholische dranken te kopen, aan te nemen of te nuttigen.
 • In situaties waarin de huisregels niet voorzien, beslist de organisatie.
Locatie

Tuin&Sfeer vindt plaats in MartiniPlaza Groningen. Het adres is:
Leonard Springerlaan 2
9727KB Groningen

Bereikbaarheid en OV

In en om Groningen worden nu en de komende periode ingrijpende wegwerkzaamheden uitgevoerd. Dit verandert de verkeerssituatie rondom het Julianaplein. Houd rekening met deze aangepaste verkeerssituatie, andere parkeervoorzieningen en extra reistijd. Bekijk hier de actuele verkeersinformatie.

Kom je met de trein? MartiniPlaza bereik je te voet in slechts 15 minuten vanaf hoofdstation Groningen en is goed bereikbaar met buslijn 10. Check voor de meest actuele informatie en reistijden 9292.nl

Toegankelijkheid

Tuin&Sfeer is toegankelijk voor mindervalide personen. Een klein aantal delen van de beurs zijn wellicht beperkt toegankelijk.

Pinnen & contant

In en om MartiniPlaza is géén geldautomaat aanwezig en kan er niet bijgepind worden bij de kassa van het evenement.

Beeld- en geluidsopnames

Tijdens het evenement worden beeld- en geluidsopnames gemaakt. Aanwezigen stemmen in met de openbaarmaking hiervan. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. De fotografen, videomakers, exposanten en bezoekers: er zijn allerlei mensen die tijdens het evenement video’s en foto’s maken. Het kan dus zo zijn dat je als bezoeker (on)bewust op de foto wordt gezet. Je gaat hiermee akkoord als je het evenement betreedt. Het foto- en videomateriaal mag door de organisatie en derden vrij worden gebruikt en gepubliceerd. De organisatie geeft op geen enkele wijze een vergoeding aan de personen die op de foto of video staan. Zie je jezelf staan en ben je hier niet tevreden mee? Neem dan contact met ons op.

DATA & TIJDEN

10, 11 en 12 februari
10:00 - 17:00 uur

LOCATIE

MartiniPlaza Groningen 
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram