Tickets

Schrijf je nu in voor een gratis tuinadvies

Sta je met je handen in je haar? Geen idee hoe je je tuin optimaal indeelt, wat de beste plant op de beste plek is en hoe je ultiem kunt genieten van je stukje groen? Wacht dan niet langer, redding is nabij. Schrijf je vanaf nu in voor een gratis tuinadvies van één van de specialisten.

Schuif aan bij

De hoveniers en specialisten helpen je graag met je tuin, balkon, patio. Wat voor buiten je ook hebt, hier ben je aan het goede adres. Binnen 30 minuten hebben de adviseurs een tuinadvies op maat voor je. Die 30 minuten zijn zo om, dus bereid je goed voor met een plattegrond, zodat de adviseurs je gericht kunnen helpen.

Foto door Caroline Thomas

Iedere specialist zo z'n specialiteit, waar de één helemaal losgaat op de vierkante meter, pakt de ander het liever grootser aan. Vind de één z'n weg met unieke planten, gaat de ander voor inheemse soorten. Strakke lijnen of een weelderig schouwspel. Wat je wens ook is, er is altijd een adviseur die bij je past. Wie er voor je klaar zit?

Ontdek hier alle informatie en schrijf je meteen in voor een vrijblijvend advies.

DATA & TIJDEN

10, 11 en 12 februari
10:00 - 17:00 uur

LOCATIE

MartiniPlaza Groningen 
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram