Tickets

Het hele jaar door genieten van je tuin met Tuinbeurs Nederland

Tuin&Sfeer is natuurlijk niet compleet zonder de komst van Tuinbeurs Nederland. Het bedrijf uit Emmen, dat bovendien ook partner van Tuin&Sfeer is, zorgt ervoor dat je het gehele jaar door kunt genieten van je tuin. Met tuinhuisjes en overkappingen haal je het maximale uit jouw buitenparadijs.

Tuinbeurs Nederland, Tuin&Sfeer, deelnemers, exposant, 2020, tuinhuis, overkapping, glas, hout

Uniek en volledig op maat

Of je nu enkel een overkapping wilt of liever een volledig geïsoleerd tuinhuis. Gemaakt van aluminium met glaswanden of toch robuust hout, Tuinbeurs Nederland maakt jouw tuinwensen werkelijkheid. Uniek dit jaar op Tuin&Sfeer is een buitenverblijf voorzien van de nieuwste trends, denk aan steellook ramen en shutters. “Perfect om te combineren met een veranda voorzien van glaswanden. Zo kun je echt het hele jaar door genieten van het buitenleven.” Hoe je ook van je buiten wilt genieten, je ontdekt het bij Tuinbeurs Nederland tijdens Tuin&Sfeer.  

Tuinbeurs Nederland is één van de partners van Tuin&Sfeer. Benieuwd wie er nog meer te vinden is? Check hier de volledige deelnemerslijst. En vergeet niet alvast je ticket te kopen. Dat doe je hier!

DATA & TIJDEN

10, 11 en 12 februari
10:00 - 17:00 uur

LOCATIE

MartiniPlaza Groningen 
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram