Tickets

In alle opzichten duurzaam

Frank van Trigt startte vorig jaar Zonnepanelen Overkapping. Onder de vlag van dit bedrijf komen zijn jarenlange ervaring als hovenier én als professioneel zonnepanelen-installateur samen. Elke Zonnepanelen Overkapping blinkt uit in duurzaamheid en kwaliteit. Klanttevredenheid staat boven alles.

Met als vestigingsplaats Gieten is Zonnepanelen Overkapping actief in Groningen, Drenthe en Friesland. Geinteresseerd in een overkapping met zonnepanelen? Eén mailtje of telefoontje en een adviseur komt op korte termijn langs om alle wensen in kaart te brengen. En om alle mogelijkheden en opties uit te leggen. Van Trigt ,,Geheel vrijblijvend, de klant kan binnen 3 werkdagen de offerte verwachten.”

Wanneer de opdracht wordt gegeven, kan de klant rekenen op een compleet gepersonaliseerde zonnepanelen overkapping voor één vaste prijs. ,,Zo willen we bijdragen aan een duurzame toekomst. Na akkoord kunnen we de overkapping binnen 3 maanden plaatsen. Elke plaatsing doen we met uiterste precisie en zorgvuldigheid.”

De overkappingen bouwen de monteurs uitsluitend met Douglas-hout dat voorzien is van het FSC-keurmerk. De aluminium frames worden gemaakt van circulair aluminium. Tot slot wordt in de productie 95 procent minder energie gebruikt, terwijl niet ingeleverd wordt op kwaliteit en uitstraling. Het dak bestaat uit zonnepanelen, waardoor Zonnepanelen Overkapping geen extra grondstoffen hoeft te gebruiken voor het dak en de dakbedekking.

Het meest duurzame gedeelte zijn natuurlijk de zonnepanelen zelf. ,,Dag in dag uit zullen de zonnepanelen gratis groene stroom opwekken. Goed voor de portemonnee en goed voor de toekomst!”

DATA & TIJDEN

10, 11 en 12 februari
10:00 - 17:00 uur

LOCATIE

MartiniPlaza Groningen 
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram