Tickets

Maak een virtuele wandeling door je tuin met GGB Tuincompleet

Naast het feit dat GGB Tuincompleet zorg draagt voor zowel de aanleg als het onderhoud van kleine en grote tuinen, is het bedrijf met name gespecialiseerd in 3D ontwerpen. Dit specialisme ontdek je komend weekend in hun plaatselijke tuin in MartiniPlaza.

"Ons specialisme begint met het ontwerpen van de tuin in 3D", vertelt Wim Balkema - eigenaar van GGB Tuincompleet. Door middel van de 3D visualisatie wandel je virtueel door je eigen tuin. En niet alleen in de zomer, ook de winter, herfst en lente worden gewoon meegepakt. Net als de verschillende aanblikken van de tuin met dag- en avondlicht. Aan de hand van de virtuele tuin en uiteraard jouw ervaring van de wandeling, gaat GGB Tuincompleet aan de slag. Zo nemen ze bijvoorbeeld de grondbewerking, bestrating, schuttingen, verlichting, beplanting en alle andere bijkomende werkzaamheden voor hun rekening. Voor een voorproefje van hun stand in 3D, klik je hier.

Een andere tak van GGB Tuincompleet is het onderhoud van kleine en grote tuinen. Of het nu gaat om grasmaaien of groot snoeiwerk en het kappen van bomen. Wat je wensen ook zijn, je ontdekt alle mogelijkheden van Wim en zijn team komend weekend tijdens Tuin&Sfeer op standnummer 2.

Wil je rechtstreeks naar GGB Tuincompleet? Bereid je alvast voor en bekijk hier de plattegrond van Tuin&Sfeer.

DATA & TIJDEN

10, 11 en 12 februari
10:00 - 17:00 uur

LOCATIE

MartiniPlaza Groningen 
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram