Tickets

Sfeer en warmte met de Nachtzon

De tuin een knusse woonkamer-sfeer geven? Met de Nachtzon buitenlampen van LULA is dit zo geregeld. Ze zijn eenvoudig te plaatsen - eventueel draadloos - en geven de tuin een warme uitstraling wanneer het donker is. Eigenaar Marieke Homan: ,,Het zijn robuuste en duurzame blikvangers die van elke tuin een statement maken.”

Steeds meer mensen richten hun tuin zo in dat ze langer buiten kunnen zitten. De Nachtzon buitenlampen sluiten perfect aan bij deze wens en dus weten steeds meer particulieren, tuinarchitecten en tuinprofessionals LULA in Kropswolde te vinden. ,,Ik heb het bedrijf opgericht in 2021”, vertelt eigenaresse Marieke Homan. ,,De Nachtzon staat voor gemak, warmte en duurzaamheid - en natuurlijk voor sfeervolle verlichting.”

De Nachtzon is draadloos en dus overal in de tuin te plaatsen. Daarnaast is hij bedraad beschikbaar voor 12/24/230V. ,,We maken in beide gevallen gebruik van de meest duurzame en robuuste materialen en combineren dit óf met solar óf met de meest zuinige LED-verlichting die momenteel verkrijgbaar is.”

De robuuste blikvangers zijn in het Noorden alleen rechtstreeks bij LULA te verkrijgen. De nieuwste telg in het assortiment is de Nachtzon|Industrie, gemaakt van cortenstaal. ,,Dit nieuwe, stoere ontwerp trok al veel bekijks op de VT Wonen & Design-beurs en is inmiddels ook op de vakbeurzen voor tuinprofessionals opgemerkt als bijzonder in zijn soort en formaat”, zegt Marieke met trots

Tijdens Tuin&Sfeer kunnen bezoekers met eigen ogen zien waarom de Nachtzon een aanwinst is voor elke tuin. Volgens Marieke is de buitenlamp een luxe eyecatcher waarmee je een ware statement van je tuin kunt maken. ,,Ik zou dan ook tegen iedereen willen zeggen: durf! Maak van jouw tuin een woonkamer en geniet nóg langer van het buitenseizoen door deze mooie, slimme toevoeging van duurzame aard!”

DATA & TIJDEN

10, 11 en 12 februari
10:00 - 17:00 uur

LOCATIE

MartiniPlaza Groningen 
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram