Tickets

Sit back & relax met De Vries XL

Comfort, ontspannen en genieten, daar gaat het om bij De Vries XL. Als partner van Tuin&Sfeer omarmt het bedrijf daarmee het centrale thema van dit jaar: Feelgood. Hoe de groene vingers van De Vries XL er verder uitzien? Ze geven hier een tipje van de sluier.

Ze presenteren in MartiniPlaza dé collectie tuinmeubelen van 2020, met onder andere de merken Hartman, Aplle-bee, SUNS en 4-seasons outdoor. Zitcomfort en de nieuwste materialen zoals teak en aluminium komen in deze nieuwe lijn perfect samen.

De Vries XL, Tuin&Sfeer, deelnemers, exposant, 2020, tuinmeubelen

Hoe de ideale relaxavond in de tuin van Marco -eigenaar van De Vries XL- eruit ziet? “Neem een mooie grote eettafel, bijvoorbeeld de robuuste en hippe Ovada van SUNS, doe er een Green Egg bij – de Rolls-Royce onder de barbecues volgens Marco – nodig je vrienden uit en je hebt een perfecte avond ontspannen genieten te pakken.”

Stel tijdens in MartiniPlaza Groningen jouw eigen ontspannen tuinset bij De Vries XL samen.

De Vries XL is één van de partners van Tuin&Sfeer. Benieuwd welke deelnemers je nog meer kunt verwachten? Bekijk hier het gehele overzicht.

De Vries XL

DATA & TIJDEN

10, 11 en 12 februari
10:00 - 17:00 uur

LOCATIE

MartiniPlaza Groningen 
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram