Tickets

Stap in de belevingstuin voor 'The next generation' bij Snoek Puur Groen

Het draait allemaal om beleving bij Snoek Puur Groen. Een beleving met oog voor wat de natuur ons te bieden heeft. Voor nu, maar ook voor ‘the next generation’. Aandacht voor aarde, mens en dier is het uitgangspunt voor alle ontwerpen van Snoek Puur Groen. Dit zie je straks ook in de presentatie op Tuin&Sfeer terug.

“We laten mensen kennis maken met creatieve manieren om afvalmaterialen opnieuw in te zetten, presenteren de nieuwste innovaties en laten zien hoe je de biodiversiteit in je tuin een boost kan geven.”

Trends à la Snoek

Bij trends denken we vaak aan design en vormgeving. Bijvoorbeeld strakke lijnen of ronde vormen. Daar gaat het ook zeker over, maar daar stopt het niet. Nog veel meer gaat het over de vraagstukken: Hoe kan ik genieten in mijn tuin?” en “Hoe houd ik mijn tuin klimaatbestendig?” De afgelopen jaren waren pittige jaren voor de tuinen. De langdurige droogte heeft zo zijn sporen nagelaten. In de toekomst gaat dit naar verwachting alleen nog maar extremer worden. Snoek kijkt daarom graag samen met jou naar oplossingen.

Snoek Puur Groen, Tuin&Sfeer, deelnemers, exposant, 2020, tuinmeubelen

Ultieme tuintips

Tegels eruit, groen erin!

Want heb je echt zo’n groot terras nodig? Met bijvoorbeeld het verkleinen van een terras zorg je niet alleen dat water veel beter weg kan komen. Je zorgt ook voor het stimuleren van de biodiversiteit. Dit betekent niet dat je gelijk de helft van je terras weg moet halen. Het is ook mogelijk om één rij tegels weg te halen en te vervangen door struiken, die vervolgens het regenwater weer op kunnen nemen. Hiermee maak je jouw tuin veel klimaatbestendiger.

Laat je tuin leven!

In een levende tuin kun je de natuur zien, voelen, horen, ruiken en proeven. Hierbij staat het stimuleren van biodiversiteit en "steen eruit, plant erin" op een voetstuk. Of het nu gaat om een romantische, strakke of glooiende tuin, een levende tuin is er in alle varianten.

Wat je zelf kunt doen? Dat ontdek je al wandelend door de belevingstuin van Snoek Puur Groen in MartiniPlaza.

Heb jij je ticket al binnen? Je koopt hem hier!

DATA & TIJDEN

10, 11 en 12 februari
10:00 - 17:00 uur

LOCATIE

MartiniPlaza Groningen 
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram