Tickets

Start het voorjaar tijdens Tuin&Sfeer

Ben jij klaar voor de lente? Trap het buitenseizoen op 14, 15 en 16 februari af tijdens Tuin&Sfeer 2020! Het buitenavontuur is dit jaar in nieuwe organisatorische handen en gaat vrijdag de 14e, op de dag van de liefde, definitief los in MartiniPlaza Groningen!

Buiten zijn staat gelijk aan ontspanning, een portie feelgood en vitamine D. En dus gaat Tuin&Sfeer vanaf aanstaande vrijdag weer de drempel over. De buitenproductie binnenin MartiniPlaza is dit jaar voor het eerst in handen van Wonen&Co, o.a. bekend van Wonen&Co de beurs dat jaarlijks tienduizenden bezoekers trekt. Wonen&Co’s passie voor buiten wordt tijdens Tuin&Sfeer vertaald naar grote kijktuinen, intieme patio’s, balkons, dakterrassen en zelfs het kleine moestuinieren. Een buiten, klein of groot, is er immers voor iedereen.

Grote kijktuinen versus het kleine buitenwonen

Tijdens Tuin&Sfeer ontdek je grote buitenkijkers en wordt tegelijkertijd aandacht gegeven aan de intimiteit van een (stads)balkon. Eén van de nieuwe highlights is de Tuin&Sfeer Balkontest: een ode aan het kleine buitenwonen. Je ontdekt er onder meer een eetbaar balkon, een urban jungle en een Mediterraan balkon. Kies je favoriet en bepaal wie de balkonbaas is van 2020.

Tuinkas

Ook nieuw: de Tuinkas. Het is de plek waar vraag en antwoord samenkomen. Schuif aan voor gratis advies, volg een workshop en laat je helpen door de Plantendokter. Schrijf je hier in. Verzeker jezelf van een plekje, want vol is vol!

Buiten spelen in de Kindertuin

Is Tuin&Sfeer alleen leuk voor volwassenen? Welnee, buiten spelen is immers voor iedereen. Middenin één van de tuinhallen verrijst de Kindertuin waar de jongste bezoekers o.a. op mega-kleurplaten Tuin&Sfeer letterlijk kleur geven.

Van buiten naar binnen

Een maand nadat Wonen&Co de deur van Tuin&Sfeer achter zich dicht heeft getrokken, staat van 12 tot en met 15 maart Wonen&Co de beurs op de agenda in MartiniPlaza Groningen. Hiervoor zijn combinatiekaarten te verkrijgen, waarmee je toegang krijgt tot zowel Tuin&Sfeer als Wonen&Co de beurs.

DATA & TIJDEN

10, 11 en 12 februari
10:00 - 17:00 uur

LOCATIE

MartiniPlaza Groningen 
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram