Tickets
Tuinkas: adviezen en workshops

De Tuinkas is waar vraag en antwoord samenkomen. Krijg tuinadvies op maat in gratis gesprekken met hoveniers en specialisten, stel je spoedeisende vragen aan de Plantendokter of zet je groene vingers aan het werk in de workshops!

Adviesgesprekken

Geen idee hoe je je tuin optimaal indeelt, wat de beste plant op de beste plek is en hoe je ultiem kunt genieten van je stukje groen? Wat voor buiten je ook hebt, hier ben je aan het goede adres. Binnen 30 minuten hebben de adviseurs een tuinadvies op maat voor je. 

Workshops

Als echte tuinfanaat en plantenjunkie is er natuurlijk niets leukers dan zelf aan de slag te gaan. Het nieuwste onderdeel van Tuin&Sfeer zijn de workshops. Dus kom maar door met die groene vingers en zet ze aan het werk!

De Plantendokter

De Plantendokter van de Opfleurist is voor spoedeisende hulp! Heb jij prangende vragen over het welzijn van je planten? Stel alle vragen die je hebt over de verzorging van je planten aan de Plantendokter!

De Plantendokter is aanwezig op:
Vrijdag: 10.30 - 13.00 uur
Zaterdag: 13.30 - 16.30 uur
Zondag: 10.30 - 13.00 uur

De Tuinkas wordt mogelijk gemaakt door:

DATA & TIJDEN

10, 11 en 12 februari
10:00 - 17:00 uur

LOCATIE

MartiniPlaza Groningen 
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram