Tickets

Tuinkassen zijn tuintrend volgens Groen Goed Menken

Groen Goed Menken is al tientallen jaren specialist op het gebied van tuinen, vijvers en planten. Een sterke tak van het bedrijf vormen de tuinkassen. Volgens Hans Menken, die aan het roer staat van het familiebedrijf, is hier veel vraag naar. ,,Mensen willen zelfvoorzienend zijn en eigen voedsel kweken.”

Zie je op Tuin&Sfeer enkele tuinkassen staan, dan is de kans groot dat je bent aangekomen bij de stand van Groen Goed Menken. Het bedrijf is present met verschillende showmodellen én met 35 jaar ervaring op het gebied van tuinkassen. En daarmee is het de ideale stand voor informatie over, en ideeën voor de tuinkas.

Veel mensen kopen een tuinkas om groente, fruit en kruiden te kweken, weet Menken. Maar volgens hem kun je meer uit een kas halen. ,,In de nieuwe, hogere modellen kunnen de deuren flexibel worden geplaatst, waardoor deze tuinkassen ook als tuinkamer kunnen worden ingericht - al dan niet in combinatie met groen.”

Zoals gezegd toont Groen Goed Menken tijdens Tuin&Sfeer enkele tuinkassen. Voor mensen die meer willen zien, heeft het bedrijf in Haule en Hommerts twee tuincentra met 5.000 vierkante meter overdekte winkelruimte en een groot buitenterrein. Hier vind je bijna alles voor huis, tuin en vijver. ,,In Haule hebben we een ruime, overdekte showruimte met diverse tuinkassen en -kamers. We bieden verschillende eigen modellen die uit voorraad leverbaar zijn. Daarnaast hebben we veel mooie accessoires voor de invulling van je tuinkas.”

Ook via www.koopjetuinkas.nl zijn die te bewonderen. ,,We leveren in heel Nederland. Mensen kunnen de kas zelf monteren, maar we hebben ook een eigen montageservice. Onze tuinkassen zijn trouwens geschikt voor de windrijke delen van het land: ze zijn stevig genoeg om een storm te doorstaan. We vinden het belangrijk dat mensen jarenlang plezier beleven aan hun tuinkas.”

DATA & TIJDEN

10, 11 en 12 februari
10:00 - 17:00 uur

LOCATIE

MartiniPlaza Groningen 
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram