Tickets

Tuin&Sfeer verdubbelt bezoekersaantallen

Tuin&Sfeer heeft van 14 tot en met 16 februari het buitenseizoen van 2020 geopend. Het evenement was dit jaar in nieuwe organisatorische handen en komt vanaf het vroege voorjaar van 2020 uit de koker van Wonen&Co, ook wel bekend van Wonen&Co de beurs. De overname wierp meteen z’n vruchten af. Tuin&Sfeer 2020 werd bezocht door een kleine 9.000 bezoekers en verdubbelde daarmee de bezoekersaantallen.

Vernieuwd buitenavontuur

Terwijl buiten de wind flink z’n werk deed, begon vrijdagochtend bij de opening om 10.00 uur binnen in MartiniPlaza de zon te schijnen. Bijna 60 standhouders kleurden Tuin&Sfeer 2020 en gaven invulling aan de vernieuwde koers. Tuin&Sfeer is vanaf dit jaar weer 100% een buitenevenement. Het trekt tegelijkertijd de focus breder dan de tuin. Ook gelukkige eigenaars van een patio, balkon of dakterras deden inspiratie op, want – zo gelooft Wonen&Co – buiten zijn is immers voor iedereen.

Tuin&Sfeer 2021

Tuin&Sfeer 2020 was een hit. Het was sfeervol, druk bezocht, bood inspiratie en zowel de bezoeker als de standhouder hadden het goed. Tegelijkertijd is het nog maar een begin en is alle potentie aanwezig om Tuin&Sfeer de komende jaren te laten groeien. Wonen&Co zet graag samen met buitenspecialisten, tuinarchitecten, hoveniers en ieder andere betrokkene nieuwe stappen. Dus pak die agenda er maar bij: Tuin&Sfeer keert terug in MartiniPlaza Groningen op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 februari 2021.

Voor nu wensen we iedereen een geweldig buitenseizoen toe. See you in 2021!

DATA & TIJDEN

10, 11 en 12 februari
10:00 - 17:00 uur

LOCATIE

MartiniPlaza Groningen 
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram