Tickets

Vakantiegevoel in eigen tuin

Strijk na een werkdag neer onder een overkapping en de kans is groot dat je een vakantiegevoel krijgt. Het is één van de redenen waarom Michel Velthuis van Overkapping Noord zijn werk zo mooi vindt: met zijn bedrijf maakt hij tuinen fraaier met iets waar mensen écht van kunnen genieten.

Overkappingen, tuinkamers, glazen schuifwanden, schuttingen, carports; Overkapping Noord in Assen maakt het hele jaar door tuinen mooier met deze of andere producten. Het bedrijf streeft naar tevreden klanten en neemt uitgebreid de tijd om alle wensen scherp te krijgen. ,,We leveren de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs”, vertelt eigenaar Michel Velthuis. ,,Mensen kunnen bij ons rekenen op de laagste prijsgarantie en op een resultaat waar ze járen plezier aan beleven. Sinds kort werken we samen met Goedkoopoverkapping.nl. Samen met hen kunnen we onze overkappingen nog scherper aanbieden.”

Overkapping Noord heeft volop ervaring en (technische) kennis in huis. Daarnaast volgt het trends op de voet. Nieuw is bijvoorbeeld de Solar rolluik. ,,Dit is een elektrisch rolluik dat uitgevoerd is met een zonnepaneel. De Solar rolluiken zijn geheel draadloos en bieden in alle seizoenen extra isolatie. Met een afstandsbediening kun je de rolluiken in de gewenste stand instellen.” Het bedrijf voert jaarlijks vele projecten uit waarvan sommige extra bijzonder zijn. Velthuis noemt als voorbeeld de tuinkamer van 5.5 bij 4 meter, met schuifwanden rondom en met een overkapping van 7.5 bij 3 meter op twee standaards. ,,Deze mochten we plaatsen in onze nieuwe kleur: Ral9005, oftewel gitzwart. Een mooi project waar we best trots op zijn.”

Dat een overkapping veel plezier oplevert, weet Velthuis uit ervaring. ,,Voor de meeste mensen is de zomer niet één lange vakantie. Onze gouden tip: ga na een dag werken lekker onder een overkapping zitten. Neem de tijd om rustig te eten, te genieten van het avondzonnetje en van de natuur om je heen. Zo krijg je toch dat fijne vakantiegevoel.”

DATA & TIJDEN

10, 11 en 12 februari
10:00 - 17:00 uur

LOCATIE

MartiniPlaza Groningen 
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram