Tickets

Workshops by Bloemenhuis Vita-Nova

Beschik je over een goed stel groene vingers en zet je deze graag aan het werk? Of je nu al een ervaren DIY-er bent óf gewoon voor het eerst je handen aan het werk wil zetten; aan de workshoptafel van Marianne de Gruijl creëer je hoe dan ook een mooi object. Want iedereen is creatief, zo stelt Marianne. Tijdens Tuin&Sfeer komt Marianne van Bloemenhuis Vita – Nova met diverse workshops. Maak tijdens Tuin&Sfeer bijvoorbeeld een rozenstok, groene ring of een schaal.

Bloemenhuis Vita-Nova

Als je geregeld in Delfzijl bent te vinden, dan ken je Bloemenhuis Vita – Nova zonder enige twijfel. Maar ook daarbuiten zit het met de bekendheid van het bloemenhuis wel snor. Marianne trekt er namelijk graag en veel op uit. Zo geeft ze meerdere malen per maand workshops in de omgeving van Wagenborgen, Appingedam en uiteraard Delfzijl. Ondertussen is het geven van workshops een leuke uit de hand gelopen hobby. Of wat zeggen we? Marianne zoekt het inmiddels zelfs al buiten de landsgrenzen. Dit jaar vertrekt ze onder meer richting Antwerpen en Dortmund.

Dat is uiteraard niet voordat Marianne Tuin&Sfeer in Groningen komt versterken. Het moge duidelijk zijn dat het bloemenhuis zich hier voornamelijk focust op de workshops, maar ook aan de thuis DIY-er heeft Marianne gedacht. De workshoppakketten kun je meenemen én je scoort ter plekke de bijbehorende frames van haar eigen merk HUIS MADE BY VITA-NOVA.

Workshops

Wij hebben alvast de workshops en prijzen op een rijtje voor je gezet!

1. Opgemaakte rozenstok € 17,50 p.p.

2. Ring met eucalyptus € 15,- p.p.

3. Ring met diverse groensoorten € 15,- p.p.

4. Ring volledig gevuld met eucalyptus of diverse groensoorten € 25,- p.p.

5. Schaal opgemaakt met krans en kroon gevuld met voorjaarsbollen € 30,- p.p. 

Opgeven voor de workshops van Bloemenhuis Vita–Nova is niet noodzakelijk. Schuif ter plekke aan, ga lekker aan de slag en vertrek met een groene blijmaker huiswaarts! Liever thuis bezig? Je kan uiteraard ook een pakket kopen om naar huis mee te nemen.

Op tuin-sfeerbeurs.nl/workshops vind je meer workshops!

DATA & TIJDEN

10, 11 en 12 februari
10:00 - 17:00 uur

LOCATIE

MartiniPlaza Groningen 
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram