Tickets

Hoge kwaliteit schuttingen voor een scherpe prijs

Een vermogen kwijt zijn aan een nieuwe schutting? Niet bij Noordschuttingen in Roodeschool. Hier kunnen mensen rekenen op mooie schuttingen van hoge kwaliteit en voor een scherpe prijs. Dat maakt het nóg leuker om met mooi weer in de tuin te zitten.

Al ruim tien jaar timmert eigenaar Stevan Bloema aan de weg met Noordschuttingen, en met succes. Het bedrijf heeft een goede reputatie, zo blijkt uit de sterrenregen op Google Reviews. ,,Waar onze klanten telkens weer lovend over zijn, is de prijs die wij hanteren en de enorme snelheid waarmee we een schutting plaatsen. Onze prijzen zijn vast waardoor onze klanten precies weten waar ze aan toe zijn. En we leveren zeer hoge kwaliteit.”

De trend van dit moment is de zwarte trapsgewijze schutting. Daar is volgens Stevan heel veel vraag naar. ,,Maar ook de zwarte potdekselschutting is erg in trek.” Het team van Noordschuttingen plaatst jaarlijks vele schuttingen in het Noorden. En elke schutting, groot of klein, is voor hen een hoogtepunt. ,,We doen ons werk altijd met heel veel plezier.”

De ambitie voor het komend seizoen is weer veel tuinen in het Noorden voorzien van mooie, houten schuttingen. Daarnaast heeft Noordschuttingen een fonkelnieuwe webshop: Houtmetkorting.nl. Stevan: ,,Daar zijn we heel trots op. Tijdens Tuin&Sfeer laten we mensen ook graag kennismaken met deze nieuwe webshop en wat we daar te bieden hebben.”

Zeker is dat de webshop laat zien dat het onnodig is om te veel voor tuinhout te betalen. ,,Onze slogan is: bij ons heb je kwaliteit en een prijs waar jij van ‘hout’”, vertelt Stevan. ,,We doen niet aan kleine lettertjes: het is altijd een eerlijk, compleet en duidelijk verhaal. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten blij zijn met het resultaat.”

DATA & TIJDEN

10, 11 en 12 februari
10:00 - 17:00 uur

LOCATIE

MartiniPlaza Groningen 
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram