Tickets

Schrijf je nu in voor je favoriete workshop

De Tuinkas vormt het doe-het-zelf hart van Tuin&Sfeer. De ultieme plek om je groene vingers aan het werk te zetten dus. Geen ingewikkelde zaken, gewoon een half uurtje even de beursdrukte achter je laten en lekker aan de slag. De inschrijvingen zijn geopend.

Maak je eigen Kokedama

Koke wat? Ja, kokedama. Je spot hem in restaurants, op je Pinterestpagina en uiteraard staat Instagram vol met kokedama. Heel letterlijk betekent het 'mosbal' en is het van origine Japans. De wortels van de plant groeien in een bal van mos en aarde. Zo heb je geen bloempot meer nodig. Je hangt hem eenvoudig op of zet hem ergens neer. Puur natuur en dus snel gemaakt. Wil je ook een kokedama in huis? Schuif aan bij Marjolein Kuipers van De Opfleurist en schrijf je hier meteen in.

Voorjaarsring

Minke houdt van groen en vooral om van groen mooie creaties te maken. In de Tuinkas ga je aan de slag met een ring, mos, pistache, eucalyptus en voorjaarsbolletjes. Het resultaat? Een krans waar de lente vanaf spat. Boek hier meteen je workshopplekje.

Interactieve presentatie: Dahliaknollen in the spotlight

Deze interactieve lezing, gaat over een prachtige plant uit Mexico, die zeer populair weer in de tuin te zien is, de Dahlia! Een dahliaknol tot plant maken is heel gemakkelijk, en in de tuin is er geen plant die zo maandenlang probleemloos bloeit en waarvan je zulke heerlijk boeketten plukt! Tot diep in de herfst mooie bloei. Maar wat willen Dahlia’s, hoe bewaar je ze en is dat lastig in de winter? En wanneer pot je dit weer op in de Lente en hoe? Zo maar enkele vragen waar Alie Stoffers van De Tuinerie je antwoord op geeft. Reserveer hier je stoel!

DATA & TIJDEN

10, 11 en 12 februari
10:00 - 17:00 uur

LOCATIE

MartiniPlaza Groningen 
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram