Tickets

Tuin&Sfeer powered by Wonen&Co

Vanaf 2020 gaat Wonen&Co definitief net zoveel over buitenwonen als over het leven binnenskamers. Met trots voegt Wonen&Co namelijk het evenement Tuin&Sfeer toe aan haar live-portfolio. Wonen&Co’s buitenavontuur start van vrijdag 14 tot en met zondag 16 februari in MartiniPlaza Groningen.

Voor iedereen!

Wonen&Co’s passie voor buiten wordt tijdens Tuin&Sfeer vertaald naar grote kijktuinen, intieme patio’s, balkons en dakterrassen. Tuinieren is immers voor een select publiek, maar buiten zijn is voor iedereen. En dus focust Wonen&Co zich met haar grote buitenavontuur op iedereen met een eigen buiten. Naar verwachting woont in 2050 zo'n twee derde van de wereldbevolking in een stad. Hoog tijd dus om balkons, patio's en dakterrassen de aandacht te geven die ze verdienen.

Groen geluk met Wonen&Co

Alle clichés zijn waar. Je buiten is inderdaad een verlengstuk van hetgeen je binnen hebt gecreëerd. Tuin&Sfeer gaat in zijn geheel om het buitenaspect. Tijdens Wonen&Co de beurs worden beide aspecten met elkaar gecombineerd, maar ligt de nadruk op de ruimtes binnen het huis.

Meer weten over Wonen&Co?

DATA & TIJDEN

10, 11 en 12 februari
10:00 - 17:00 uur

LOCATIE

MartiniPlaza Groningen 
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram