Tickets

Win een Big Green Egg Mini van De Vries XL

Kun jij ook niet wachten totdat het buitenseizoen weer losbarst? Immers, niets is fijner dan de deuren te openen en de eerste zonnestralen op je huid te voelen. Of de eerste Rokjesdag, de bloemetjes en de bijtjes en alles wat zo typisch bij het voorjaar past. En wat te denken van buiten koken na een lange werkdag? Dat is misschien wel het ultieme buitengevoel. Tuin&Sfeer helpt je op 14, 15 en 16 februari om het buitenseizoen af te trappen én komt, in samenwerking met De Vries XL, met een te gekke winactie. Je maakt namelijk kans op een Big Green Egg Mini!

Je eigen groene en fruit kweken is leuk, maar om die vervolgens in je eigen buiten te bereiden en op te eten is nog veel leuker. Buiten koken is al enige tijd bezig aan een opmars en als we de verhalen mogen geloven, dan zet deze ontwikkeling door in 2020. Buitenkeukens zijn dan ook al enige tijd een absolute hit. Wie er op nummertje één staat?  De  “Rolls Royce onder de buitenkeukens” is de Big Green Egg.

Kamado en Big Green Egg

De Big Green Egg vindt zijn oorsprong in de traditionele kleiovens uit Azië, de Kamado. De Big Green Egg is een variant hierop die makkelijk en veilig te vervoeren is, er mooi uitziet en zeer duurzaam is in gebruik. Door de vorm en het keramiek isoleert het en houdt het warmte goed vast. Om de Big Green Egg een barbecue te noemen zou een belediging zijn. Op het ‘ei’ kun je namelijk naast grillen en bakken ook eenvoudig roken, stomen, slowcooken en hij doet bovendien dienst als (pizza)oven. Daarnaast worden je gerechten gelijkmatig gegaard en blijven ze lekker sappig.

Win kaarten én een Big Green Egg Mini

Wil jij een Big Green Egg Mini? Dankzij De Vries XL, partner van Tuin&Sfeer en een bekend gezicht van Wonen&Co de beurs, is dat mogelijk. Ga snel naar tuin-sfeerbeurs.nl/actie, laat je voor- en achternaam achter en deel met ons jouw feelgood tuinmoment. Hiermee maak je kans op de Big Green Egg Mini ter waarde van €629,- en krijg je van ons twee entreekaarten voor Tuin&Sfeer zodat je je prijs op kunt halen.

DATA & TIJDEN

10, 11 en 12 februari
10:00 - 17:00 uur

LOCATIE

MartiniPlaza Groningen 
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram